Bestellen

In enkele stappen bestel je op Opladen.nl een cadeaukaart.

Cadeaukaart bestellen

Kies je cadeaukaart
Op Opladen.nl vind je een ruim assortiment cadeaukaarten en via diverse categorieën maak je snel een keuze. Of vind direct de cadeaukaart waarnaar je op zoek bent via de zoekbalk. Selecteer vervolgens het bedrag van de cadeaukaart en het aantal.

Kies een verpakking
Wil je je cadeau helemaal compleet maken? Bestel dan een leuke wenskaart. Je kunt kiezen uit bijna 50 wenskaarten voor verschillende gelegenheden zoals bijvoorbeeld verjaardag, huwelijk, geboorte of nieuwe woning. Bij ‘verpakking’ selecteer je een gelegenheid en de betreffende wenskaarten verschijnen op je scherm. Je kunt nu een geschikte wenskaart kiezen.

Je kunt de cadeaukaart ook bestellen in de standaardverpakking. Dit is een envelopje in de huisstijl van de kaartuitgevende partij. Kies bij ‘verpakking’ voor ‘geen luxe verpakking’.

Persoonlijke boodschap
Laat je het cadeau rechtstreeks bezorgen bij de persoon die je wilt verrassen? Vink dan ‘Voeg een persoonlijke boodschap toe’ aan. In dit veld kun je een persoonlijk berichtje plaatsen. Deze boodschap wordt door ons op de wenskaart of de standaardverpakking geprint.

Afrekenen
Vul hier het factuuradres is. Hierna kun je aangeven of de cadeaukaart naar hetzelfde adres of een ander adres verzonden moet worden. Kies vervolgens een betaalmethode (iDEAL, Opladen.nl cadeaukaart of voor België Bancontact Mister Cash) en plaats de bestelling.

Activeren cadeaukaart
Zodra de bestelling geplaatst is ontvang je per e-mail direct een bestelbevestiging en factuur. Zodra de cadeaukaart door ons verzonden is ontvang je een activatiemail. Is de cadeaukaart bezorgd? Activeer dan de cadeaukaart middels deze activatiemail. De cadeaukaart is hierna direct te gebruiken in de winkel.  Meer informatie over activeren cadeaukaart.