Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Selecteer bij het afrekenen jouw bank en je rekent vervolgens af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. De voordelen van betalen met iDEAL:

  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • Je hoeft je niet eerst te registreren of een account aan te maken.
  • Met iDEAL heb je controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Opladen.nl cadeaukaart

Met de Opladen.nl cadeaukaart kun je alle producten uit het assortiment van Opladen.nl afrekenen. De Opladen.nl cadeaukaart kun je meerdere keren gebruiken. Dus besteed je minder dan de waarde op de cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo gewoon staan voor een volgende bestelling. Is het saldo van de Opladen.nl cadeaukaart niet voldoende, dan kun je het resterende bedrag afrekenen via een van de andere betaalmethoden.
Kies bij ‘betaling’ voor Opladen.nl cadeaukaart. In het vervolgscherm van Buckaroo (betaaldienst voor webshops) kun je nogmaals de Opladen.nl cadeaukaart selecteren. Vul daarna het kaartnummer en de veiligheidscode in. Bij het gebruik van deze afrekenmethode worden voor het bestellen van een fysieke cadeaukaart geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bancontact Mister Cash

Bancontact Mister Cash is in België marktleider van elektronische kaartbetalingen. Meer informatie over deze betaalmethode vind je op www.bancontact.com