Boekenbon cadeaukaart

Boekenbon cadeaukaart

Van spannende literaire thriller tot kookboek vol heerlijke gerechten. Van luisterboek voor de kids tot boek voor echte kunstliefhebbers. De Boekenbon is dé cadeaubon van Nederland. Met een Boekenbon geef je immers de wereld aan boeken cadeau! Met de boekenbon ben je altijd verzekerd van het juiste cadeau. De vrije waarde cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met ieder gewenst bedrag tussen de € 10 en € 150.


Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De Boekenbon is te gebruiken bij ruim 600 boekhandels, bij de vestigingen én de meeste webshops van AKO, Bijenkorf, Blz, Bruna, Libris, Plantage, Read Shop en V&D, en bij online winkels als Bol.com, ECI.nl en Luistterijk.nl. De Boekenbon is sinds vorig jaar verkrijgbaar als cadeaukaart (plastic pasje). Als er na aankoop nog saldo resteert, dan kun je dit gebruiken voor een volgende aankoop.

Geldigheid

De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart staat vermeld op de achterzijde van de kaart. Tot najaar 2017 zijn kaarten uitgegeven met een looptijd van 10 jaar, vanaf najaar 2017 zijn kaarten uitgegeven met een looptijd van 3 jaar.

Soortgelijke producten

  • bol.com cadeaukaart
  • Media Markt cadeaukaart