bol-cadeeaukaart

bol.com cadeaukaart

Bij bol.com kun je voor bijna alles terecht. Niet alleen voor films, muziek en elektronica, maar ook voor bijvoorbeeld tuingereedschap en sieraden. Met zo’n cadeaukaart slaag je dus altijd. En shoppen doe je gewoon online, lekker vanuit je luie stoel. In de meeste gevallen heb je de bestelling zelfs de volgende dag al in huis.

Inwisselen is heel eenvoudig. Ga naar bol.com, kies een artikel en wissel je cadeaukaart in bij het afrekenen. Voor je het weet heb je je cadeautje in huis.

Let op!
Bol.com cadeaukaarten zijn niet in te wisselen voor de bol.com fotoservice.
Wil je iemand een cadeau geven met enorm veel keuzevrijheid? Dan zit je met de bol.com cadeaukaart altijd goed. Het assortiment bestaat uit ruim 8 miljoen producten en is verdeeld naar 11 thema’s: boeken, muziek films & games, speelgoed, computer & elektronica, baby, mooi & gezond, wonen, tuin & klussen, dieren en sieraden & horloges. De ontvanger kiest met de bol.com cadeaukaart eenvoudig zijn of haar favoriete cadeau. De cadeaukaart kun je opwaarderen vanaf € 10 tot een bedrag van € 150.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De cadeaukaart kan ingewisseld worden op het volledige assortiment van bol.com met uitzondering van de fotoservice. Kies het product dat je wilt bestellen en voer de cadeaukaartcode die achterop de kaart staat in het daarvoor bestemde veld. Vervolgens vul je de pincode in die ook op de achterkant van de kaart staat. Blijft er een tegoed over? Dan kan dit bij een volgende bestelling gebruikt worden!

Digitale cadeaukaart

Nieuw is de mogelijkheid om de bol.com cadeaukaart digitaal te ontvangen. Je ontvangt de code van de kaart dan per e-mail (E-card). Deze code is direct te gebruiken. Handig als je op het allerlaatste moment nog een cadeautje nodig hebt! Kies in het betaalscherm bij verzendwijze voor "E-mail".

Geldigheid

De cadeaukaart van bol.com is vanaf het moment van uitgifte 3 jaar geldig.

Soortgelijke producten

  • Media Markt cadeaukaart
  • Wehkamp.nl cadeaubon
  • Prenatal cadeaukaart