Cadeaukaart

Op Opladen.nl vind je heel veel leuke cadeaukaarten (cadeaubonnen). Cadeaukaarten van winkelketens zoals V&DMedia Markt en Prenatal en webshops zoals Wehkamp.nl en bol.com. Er zijn thematische cadeaukaarten zoals de Nederlandse Boekenbon en de Nationale EntertainmentCard. Geef je liever een belevenis cadeau? In onze webshop vind je cadeaukaarten voor tickets voor dierentuinen en attractieparken zoals de Efteling cadeaukaart. En met de Giftfor2 cadeaukaart geef je keuze uit tal van leuke activiteiten. Je vindt meer dan 40 verschillende cadeaukaarten in onze webshop. En dat aantal blijven we uitbreiden!

Voor iedere gelegenheid een leuke cadeaukaart

Op zoek naar een verjaardagscadeau, kraamcadeau, huwelijkscadeau of zomaar een bedankje voor een vriendin? Of wil je een cadeautje geven voor Valentijnsdag, een verhuizing, Vaderdag, Moederdag, Kerst of Sinterklaas? Op Opladen.nl vind je voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau. Je kunt eenvoudig zoeken op diverse categorieën om snel een leuke cadeaubon te vinden.

Cadeaukaart, cadeaubon of giftcard

Cadeaukaart is een ander woord voor cadeaubon of giftcard. De cadeaukaart is een plastic pasje en heeft aan de achterzijde een magneetstrip en/of barcode. Je bepaalt meestal zelf de waarde van de cadeaukaart. Deze kan dan opgeladen worden met een bedrag tussen de 10 en 150 euro. Sommige cadeaukaarten hebben een vaste waarde. Bij een papieren cadeaubon moet je het bedrag vaak in een keer besteden, aangezien het resterende saldo niet contant wordt terugbetaald. Bij de cadeaukaart heb je dit niet. Koop je iets met een cadeaukaart waarbij je niet het totale bedrag besteedt? Dan blijft het bedrag gewoon voor een volgende besteding op de cadeaukaart staan. Je kunt bij Opladen.nl eenvoudig het saldo van je cadeaukaart opvragen.

De cadeaukaart heeft het formaat van een bankpas en past daarom gemakkelijk in je portemonnee, waardoor je de cadeaukaart niet vergeet te besteden.

Cadeaukaart geeft keuzevrijheid

Het komt regelmatig voor dat iemand niets weet te vragen voor een bijzondere gelegenheid. Loop je daar ook wel eens tegenaan? Soms krijg je wel een tip, zoals ‘iets leuks voor in huis’ of ‘een dagje lekker weg’. Maar dan is het nog steeds lastig om een keuze te maken. Iedereen heeft een unieke smaak en daarom is het zo fijn om een leuk cadeau mét veel keuzevrijheid te geven. En dat is de cadeaukaart! Wil je iemand maximale keuzevrijheid geven? Geef dan de Opladen.nl cadeaukaart cadeau. Met deze cadeaukaart kan iemand namelijk een cadeaukaart naar keuze bestellen in de webshop. Meer keuzevrijheid voor een leuk cadeau kun je niet bieden.

Saldo cadeaukaart

Weet je niet meer wat het saldo van je cadeaukaart is en heb je een cadeaukaart uit het assortiment van Opladen.nl? Bekijk dan hier het saldo van je cadeaukaart.

Geldigheid cadeaukaart

Op het moment dat een cadeaukaart wordt gekocht gaat de geldigheidstermijn in.

De termijn kan per cadeaukaart verschillen. Je vindt de voorwaarden vaak achterop de cadeaukaart en ook op Opladen.nl vind je per cadeaukaart informatie over de geldigheid. Heb je een cadeaukaart uit het assortiment van Opladen.nl en wil je weten hoe lang deze nog geldig is? Op Opladen.nl check je eenvoudig de geldigheid van de meeste cadeaukaartenHelaas zijn wij voor deze gegevens afhankelijk van de kaartuitgevende partij, waardoor Opladen.nl niet voor alle cadeaukaarten uit het assortiment de geldigheid kan tonen. Je kunt in dat geval contact opnemen met de kaartuitgevende partij.