Fletcher-hotel-giftcard

Fletcher Hotel Gift Card

Het ideale hotelgeschenk om te geven én te krijgen; een hotelbelevenis in eigen land
De Hotel Gift Card is het perfecte cadeau om te geven. Wat is nou fijner dan heerlijk uitwaaien aan de kust, een relaxvakantie midden op de Veluwe of een bourgondisch weekend in Limburg? In onze hotels vindt u ieder seizoen de warme en gezellige Hollandse sfeer terug. Dus van welk jaargetijde u ook wilt genieten, Fletcher Hotels biedt voor een ieder wat wils!

De Hotel Gift Card geeft recht op:
• De Hotel Gift Card is verkrijgbaar in diverse waarden tussen €15 en €150 euro en te verzilveren in alle Fletcher Hotels.

Hoe werkt het?
• Om te bestellen selecteert u bij ‘Uw geschenk’, de door u gewenste waarde van de Hotel Gift Card
• De bedragen op de cadeaukaart zijn in delen te besteden en niet inwisselbaar voor geld.
• Met Hotel Gift Card kunt u alles in en om het hotel betalen, zoals (aan)betaling op de overnachting, fietshuur, eten en drinken.
• De Hotel Gift Card is 2 jaar geldig na aankoop.

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met een grote diversiteit aan 3- en 4-sterren hotels. Inmiddels vallen meer dan 70 hotels onder de vlag. De hotels hebben ieder een eigen karakter en uitstraling, maar hebben met elkaar gemeen dat zij zich veelal midden in de natuur bevinden op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden, zeer geschikte locaties voor prachtige fiets- en wandeltochten. Al onze hotels bieden de gast alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten zoals een goede keuken, Hollandse gezelligheid en pure gastvrijheid.

Meer informatie op Fletcher.nl. Jij kunt deze leuke cadeaukaart opwaarderen met een bedrag van € 10 tot € 150 en je geeft de ontvanger keuze uit ruim 65 hotels drie en vier sterren hotels.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De cadeaukaart kun je verzilveren bij alle Fletcher hotels. Blijft er na de overnachting saldo over? Dit kun je gewoon bij een volgende bezoek gebruiken.

Geldigheid

De Fletcher Hotel Gift Card is 2 jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Meer informatie en de algemene voorwaarden kijk op Fletcher.nl/giftcard.

Soortgelijke producten

  • Holland Casino Try Out pakket