fonq.nl giftcard

fonq.nl giftcard

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het warenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook is fonQ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 verkozen tot beste webshop in wonen.

De giftcard is op het hele assortiment te besteden dat door fonQ wordt verkocht. Let op, de giftcard is helaas niet bruikbaar voor producten die worden aangeboden door externe verkooppartners. Wanneer je een product hebt aangeklikt staat er direct onder de verkoopprijs 'Verkoop door'. Staat hier een andere partij genoemd dan fonQ? Dan betekend het dat dit een externe verkooppartner is en de giftcard op dit product niet is in te wisselen. Kijk hier voor extra informatie over de fonQ giftcard.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De giftcard besteed je online op www.fonq.nl. Na het selecteren van het product, kies je bij betaalwijze voor de optie Fonq Giftcard. De cadeaukaart is in delen te besteden.

Geldigheid

De fonq.nl giftcard is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Soortgelijke producten

  • bol.com cadeaukaart
  • Media Markt cadeaukaart
  • Wehkamp.nl cadeaubon