Kerstgeschenk

Wil je jouw medewerkers of relaties een perfect kerstgeschenk geven? Geef een cadeaukaart onder de kerstboom. Met een cadeaukaart geef je volop keuzevrijheid en daarmee is het voor iedereen het perfecte cadeau.

Keuze uit de leukste cadeaukaarten

Je kunt als bedrijf zelf een keuze maken uit de populaire cadeaukaarten uit onze webwinkel. Nog leuker is het om jouw medewerkers of relaties zelf te laten kiezen. Met maar liefst 40 populaire cadeaukaarten in het assortiment is de keuze groot!

Snelle verwerking grote orders / Fullfillment

Wij kunnen in korte tijd grote orders verwerken. Lever een adressenbestand aan en wij nemen al het werk uit handen. Van excellbestand tot verzending. Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt.

Personalisatie

Wil je jouw medewerkers of relaties een kerstkaart met cadeaukaart in eigen huisstijl en met persoonlijke boodschap toesturen? Geen probleem.  Al het drukwerk kunnen we voor jou personaliseren. Dat maakt jouw kerstgeschenk heel persoonlijk.

Levering op ieder gewenst adres

Wij versturen de kerstgeschenken naar jouw bedrijf zodat deze bijvoorbeeld tijdens de kerstborrel gegeven kunnen worden. Maar natuurlijk kunnen wij het geschenk ook naar het adres van de medewerkers of relaties sturen in Nederland of België.

Betalen op factuur

Wil je de kerstgeschenken op factuur betalen? Neem even contact met ons op voor de voorwaarden.

Aantrekkelijke korting voor grote orders

Bij grote bestellingen geven wij je graag een aantrekkelijke korting. Vraag een offerte aan via zakelijk@opladen.nl of bel (026) 3794 376

 

Meer informatie of een offerte opvragen?
zakelijk@opladen.nl
(026) 3794 376

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur