Nationale-tijdschriftenbon

Nationale Tijdschriftenbon

Iedere dag, week of maand een vriend, familie of collega laten genieten van zijn of haar favoriete tijdschrift of dagblad. Met een abonnement op een tijdschrift of dagblad geef je iemand een aantal keer een leuk cadeau! Met de Nationale Tijdschriftenbon geef je maar liefst keuze uit meer dan 350 populaire tijdschriften en dagbladen. Zoals bijvoorbeeld 101 Woonideeën, Elsevier, Flair, Psychologie Magazine & Telegraaf. Alle abonnementen stoppen automatisch.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De Nationale Tijdschriftenbon is een cadeaubon die je op Tijdschriftenbon.nl kunt inwisselen voor een abonnement naar keuze. Valt de keuze op een abonnement dat meer kost dan de waarde van de cadeaubon? Geen probleem, je kunt namelijk heel eenvoudig bijbetalen. Wordt er minder uitgegeven dan de waarde van de cadeaubon, dan blijft het tegoed gewoon staan voor een volgende aankoop. Het eerste nummer van het gekozen abonnement valt na 3 tot 6 weken op de mat.

Digitale Tijdschriftenbon

Nieuw is de mogelijkheid om de Tijdschriftenbon digitaal te ontvangen. Je ontvangt de code van de kaart dan per e-mail (E-card). Deze code is direct te gebruiken. Handig als je op het allerlaatste moment nog een cadeautje nodig hebt! Kies in het betaalscherm bij verzendwijze voor "E-mail".

Geldigheid

De Tijdschriftenbon is twee jaar geldig.

Soortgelijke producten

  • bol.com cadeaukaart
  • Boekenbon cadeaukaart