Relatiegeschenken

Wil je jouw klanten een perfect relatiegeschenk geven? Met een cadeaukaart geef je jouw klanten volop keuzevrijheid. En dat wordt erg gewaardeerd!

Keuze uit de leukste cadeaukaarten

Je kunt als bedrijf zelf een keuze maken uit populaire cadeaukaarten uit onze webwinkel. Nog leuker is het om jouw klanten zelf te laten kiezen. Met maar liefst 40 populaire cadeaukaarten in het assortiment is de keuze groot! Met de Opladen.nl keuzekaart maakt jouw relatie zelf een keuze uit het assortiment.

Snelle verwerking grote orders

Wij kunnen in korte tijd grote orders verwerken. Lever een adressenbestand aan en wij nemen al het werk uit handen. Van excellbestand tot verzending. Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt.

Personalisatie

Wil je jouw relaties een relatiegeschenk in eigen huisstijl en met persoonlijke boodschap toesturen? Geen probleem.  Al het drukwerk kunnen we voor jou personaliseren. Dat maakt jouw cadeau heel persoonlijk.

Levering op ieder gewenst adres

Wij versturen de relatiegeschenken naar jouw bedrijf zodat je het geschenk persoonlijk kunt overhandigen. Maar natuurlijk kunnen we het relatiegeschenk ook naar het adres van jouw relaties sturen in Nederland of België.

Betalen op factuur

Wil je de relatiegeschenken op factuur betalen? Neem even contact met ons op voor de voorwaarden.

Aantrekkelijke kortingvoor grote orders

Bij grote bestellingen geven wij je graag een aantrekkelijke korting. Vraag een offerte aan via zakelijk@opladen.nl of bel +31 (0)26 3794 376

 

Meer informatie of een offerte opvragen?
zakelijk@opladen.nl
+31 (0)26 3794 376

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur