sauna-wellness-cadeaukaart

Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is de leukste saunabon van Nederland. De kaart is in samenwerking met de branchevereniging onwikkeld en heeft door heel Nederland sauna's aangesloten. Wilt u een onvergetelijke ervaring cadeau doen aan een vriend, vriendin, familielid, personeelslid of zakenrelatie? Dan is de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart het ideale cadeau!

De saunabon is te bestellen voor alle waardes tot €150,-, en eventueel in delen besteedbaar bij de aangesloten sauna & wellness bedrijven. De saunabon is besteedbaar bij wel meer dan 80 sauna's door heel Nederland!

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kunt u door heel Nederland besteden. Zo hoeft u nooit ver te reizen voor een bezoek aan een sauna of wellness resort. Wilt u gemakkelijk zien waar een sauna of wellness resort bij u in de buurt zit waar u de Sauna & Wellness cadeaukaart kunt besteden? Kijk dan op de locatiepagina.
Maar het kan ook dat u met uw Sauna & Wellness Cadeaukaart juist een nieuwe sauna wilt ontdekken. Zo kunt u voor een ontspannend dagje de Sauna Soesterberg bezoeken. In deze grote sauna kunt u kiezen voor het gedeelte met, óf zonder badkleding. Maar u bent ook verzekerd van nieuwe energie na een dag in Thermen Bussloo. Thermen Bussloo is prachtig vormgegeven en heeft ontzettend veel faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Gaat u liever niet ver de stad uit? Spa Zuiver vormt een oase van rust in onze hoofdstad. Aan het rand van het Amsterdamse bos kunt u in Spa Zuiver zich laten onderdompelen in de luxe baden en heerlijke sauna’s. Of een dag genieten van de thermale baden van Thermae 2000? Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart bent u van harte welkom om te komen genieten van de natuurlijke weldaden van deze thermale baden in Valkenburg.
Wilt u weten waar u zich met de Sauna & Wellness Cadeaukaart helemaal kunt laten verzorgen, verwennen en energie op kan laden voor de rest van de week? Bekijk dan snel het overzicht van alle acceptanten!
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed bij een van de aangesloten sauna’s. Voor een overzicht kijk je op www.saunawellnesscadeaukaart.nl.

Geldigheid

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.

Soortgelijke producten

  • Media Markt cadeaukaart
  • Wehkamp.nl cadeaubon
  • Holland Casino Try Out pakket
  • Nationale EntertainmentCard