ST-studio-giftcard

ST Studio Giftcard

Wil jij graag iemand een stijlvol cadeau geven? Dan is de giftcard van ST. studio perfect. Met deze giftcard kan iemand helemaal zelf kiezen uit al het moois dat ST. studio te bieden heeft. Wat dacht je van een mooie blouse? Een prachtige jurk? Of toch een mooi uitgewerkte blazer? Een extra tas, riem of een paar schoenen behoren ook tot de opties. De luxe materialen en mooie afwerkingen gaan de ontvanger van deze giftcard zeker bevallen. Door de giftcard van ST. studio te schenken weet je zeker dat iemand een chic en fashionable cadeau te pakken krijgt! Het fijne is dat de giftcard zowel online als in de ST. brandstores in te leveren is.

De ST. studio is te geven in elke waarde tussen de €10,- en €150,-. Neem een kijkje op www.ststudio.com voor meer informatie.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De ST giftcards zijn overdraagbaar en niet persoonsgebonden. De giftcard is in te leveren in de volgende ST. brandstores: - Amsterdam Leidsestraat - Amsterdam PC Hooftstraat - Breda - Rotterdam - Den Bosch - Den Haag - Haarlem - Laren - Utrecht. De giftcard is ook online in te leveren op: www.supertrash.com en www.ststudio.com Meer informatie kijk op www.ststudio.com.

Geldigheid

De ST studio Giftcard is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan in één keer of in delen worden besteed.

Soortgelijke producten

  • SCORE Gift Card