SuperTrash-giftcard

Supertrash Giftcard

De mogelijkheden met de SuperTrash Giftcard zijn eindeloos. Elke fashion liefhebber kan wel iets leuks vinden in de brandstores van SuperTrash. Het assortiment bestaat immers niet alleen uit kleding, maar ook uit accessoires en fijne hebbedingetjes. Is iemand gek op fashionable kleren? Dan vallen de mooie jurken, truien, broeken, hoodies en rokjes altijd in de smaak. Mag het wat chiquer, dan behoren ook blazertjes, pantalons en lange rokken tot de keuzes. Verder kun je met deze giftcard ook gaan voor hippe telefoonhoesjes, koffiebekers en notitieblokjes. Zelfs heerlijke parfum en geurkaarsen behoren tot de opties! Wil iemand liever shoppen vanaf mobiel of computer? De giftcards zijn gelukkig ook online inwisselbaar.

De Supertrash Giftcard is te geven in elke waarde tussen de €10,- en €150,-. Neem een kijkje op www.supertrash.nl voor meer informatie.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De SuperTrash giftcards zijn overdraagbaar en niet persoonsgebonden. De giftcard is in te leveren in de volgende ST. brandstores: - Amsterdam Leidsestraat - Amsterdam PC Hooftstraat - Breda - Rotterdam - Den Bosch - Den Haag - Haarlem - Laren - Utrecht. De giftcard is ook online in te leveren op: www.supertrash.com en www.ststudio.com Meer informatie kijk op www.supertrash.com.

Geldigheid

De Supertrash Giftcard is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan in één keer of in delen worden besteed.

Soortgelijke producten

  • SCORE Gift Card
  • ST Studio Giftcard