wijn-cadeaukaart

Wijn Cadeaukaart

Met de Wijn Cadeaukaart geef je altijd de perfecte wijn kado voor de echte wijnliefhebber!

Een van de meest populaire cadeau’s is het geven van een fles wijn. Echter, het geven van een fles wijn die perfect aansluit bij de smaak van de ontvanger is des te moeilijker. Om dat probleem op te lossen is er nu Wijn Cadeau, de complete wijnkaart. Dus je wil een fles wijn cadeau geven? Dan bestel je de Wijn Cadeaukaart en laat je de ontvanger zelf, naar eigen smaak, een fles kiezen!

Wijn Cadeau is te geven in elke waarde tussen de €10,- en €150,-. Uiteraard kan je ook meerdere wijn cadeaukaarten geven. Met Wijn Cadeau kan de ontvanger in de online shop kiezen uit meer dan 400 overheerlijke wijnen, prosecco’s en champagnes. Daarnaast hebben we een verscheidenheid aan producten op het gebied van wijn. Onder deze producten vind je onder andere: luxe kurkentrekkers, wijnglazen, wijnkoelers en vele andere relevante artikelen.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

Met de Wijn Cadeaukaart geef je altijd de perfecte wijn kado voor de echte wijnliefhebber! Met Wijn Cadeau kan de ontvanger online via wijn-cadeaukaart.nl/shop kiezen uit meer dan 400 overheerlijke wijnen, prosecco’s, champagnes, en wijn-gerelateerde artikelen. Meer informatie kijk op www.wijn-cadeaukaart.nl.

Geldigheid

De Wijn Cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan in één keer of in delen worden besteed.

Soortgelijke producten

  • Holland Casino Try Out pakket