zalando-cadeaukaart

Zalando Cadeaukaart

Last minute verjaardagscadeautje nodig? Of is jouw kleine nichtje net geslaagd? Lijkt jouw partner alles al te hebben? Of ben je op zoek naar een cadeau voor het gelukkige bruidspaar? Met een Zalando-cadeaubon stem je mensen gegarandeerd gelukkig. En jouw portemonnee ook- want je kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen, variërend van €15 tot €150.

De Zalando-cadeaukaart - een stijlvol cadeau
Geef jij liever iets nuttigs in plaats van standaard prullaria? De Zalando-cadeaubon is alles behalve saai! Je kunt er alle kanten mee op en je laat de ontvanger vrij in zijn of haar keuze. Mooie horloges, oogverblindende zonnebrillen of de coolste sneakers lachen je op de cadeaubon tegemoet. Niet alleen leuk om te geven, maar het kan ook nog eens dienen als bron van inspiratie.
Meer informatie...
Selecteer het aantal
Selecteer je cadeauverpakking
Geselecteerd bedrag
Aantal Gekozen verpakking

Verzilveren

De cadeaukaart kan ingewisseld worden op het volledige assortiment van zalando.nl. 1. Ga naar zalando.nl of de Zalando-app. 2. Log in op 'Mijn Zalando' en voer de cadeauboncode in onder 'Mijn cadeaubonnen'. 3. Je kunt de cadeauboncode ook inwisselen tijdens de laatste stap van het bestelproces. 4. gebruik je niet het gehele tegoed dan wordt het resterende bedrag automatisch op je account bijgeschreven. Voor de algemene voorwaarden ga je naar zalando.nl/algemene-voorwaarden.

Geldigheid

De cadeaukaart van zalando.nl is onbeperkt geldig.

Soortgelijke producten

  • Wehkamp.nl cadeaubon
  • Prenatal cadeaukaart
  • fonq.nl giftcard